Kraniosakral Terapi

60 min                              500:-

Är en mjuk och lugn behandlingsmetod med kläderna på. Jag assisterar kroppen till läkning och återställer den kraniosakrala pulsen. Arbetar med ryggraden, organen och det centrala nervsystemet, i förlängningen hela kroppen. Behandlingen påverkar även det mentala och emotionella i kroppen, kropp och psyke går hand i hand.
Kroniska smärtor, huvudvärk, utbrändhet, frozen sholders, ledproblem, whiplash, rygg och nack besvär, stress, tinnitus,magproblem, trauman är några av alla de besvär som terapin kan vara till stor hjälp, en behandlingsmetod som kan vara framgångsrik när inget annat hjälper.  Vill du veta mer......klicka här

Aroma massage

  90 min                            700:-

En mjuk avkopplande helkroppsmassage med en varm basolja och eteriska oljor som passar just till dig.
Behandlar kroppen fysiskt och mentalt, de eteriska oljorna arbetar med sinnet och bör sitta kvar minst 24 tim efterbehandling.
Denna metod passar bra vid fibromyalgi och andra smärt tillstånd i kroppen men även vid stress, sömnproblem och utbrändhet.
 

Energi medicin

  500:-/timme

En behandlingsmetod där jag arbetar på djupet både kroppsligt och känslomässigt, samtalsterapi är en viktig del i behandlingen, för att lösa upp trauman.